SONJAS GREK

28 Aug

100-lappen

På söndagar kan man äta på Sonjas Grek , Stockholm för 100 kr, nästan halva priset mot vad de tar de övriga dagarna. Jag undrar om det är så att man får hälften av maten och hälften av servicen också, eller är det lika illa de övriga dagarna? Trött personal som inte hade koll på vare sig gästerna, gästernas notor eller deras betalkort. Sällskapet bakom oss fick fel summmor dragna från fel kort, men fick till svars av servitören att det inte gicknatt lösa (trots att ena personen i sällskapet gav instruktioner hur man kan gå till väga när man avbryter ett köp), ingen ursäkt fick de för det heller.

Vi fick vänta på att få dukat bord, vänta på menyerna, vänta på att få beställa. Jag beställde lammracks med friterad potatis och tzatsiki (normalpris 192:-) och en Staropramen till det.  

Sedan gick de undan, fast det var mer vår förtjänst, eller det beror på hur man ser det…. För in kom tre små ynka lammrack (det är ungefär en och en halv tugga kött per rack), några ungsrostad potatis (inte friterad) med en portion tzatsiki, det hela var garnerat med inget mindre än *trumvirvel*ett babyspenatblad. Maten åkte ner i rask takt, det var ju som sagt inte så mycket på faten. Det var gott, ingen smaksensation, men helt okej. Kanske funkar det att äta på Sonjas Grek om man vill ha en mindre lunch för en hundring, eller om man är liten i maten.

Jag föredrar jag Kamarina, grekisk restaurant i samma prisklass som Sonjas (lammracks för 170 🙂 fast därifrån går man inte hungrig eller grinig!

/Moma

Ett svar till “SONJAS GREK”

  1. Lena 30 augusti, 2010 den 10:56 #

    Ett helt spenatblad? Jösses! Där tog de väl i!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: