GROTTLAGRAD OST

25 Feb

Konsum Zinken

Jag var på Konsum vid Zinkensdam igår, det var en stor fin butik med ett jättesortiment av KRAV, Fairtrade samt ekologiska varor. Jag tror de hade tre stora hyllsektioner med dessa varor plus att de hade en egen hyllsektion för det kaffe som antingen var KRAV, Fairtrade eller ekologisk.

Jag skulle ju bara se om de hade färsk dill i lösvikt, vilket de hade. Dessvärre hade de massor av annat gott och mindre livsnödvändig också.

Det började med att jag fick syn på Ridderheims pomodoro tomater som är marinerade med parmesan och basilika, jag älskar dem, men hittar sällan just den sorten, så jag blev såklart tvungen att köpa hem en ask.

Och till pomodoro tomaterna måste man ju ha lite schysst salami, så det åkte ner lite spianata calabra samt ventrecina piccante…

Och till den goda korven passar det ju bra med lite ost, och till min stora lycka hade de Gruyere, ett av jordens små underverk, ost som lagrats i en grotta i typ 16-18 månader. Till ost behöver man såklart kex, danska spröda rågkex närmare bestämt.

Så i stället för att knata hem med en ruska dill travade jag ut med kassen full av sovel.

Jag har en flaska Black Granit, rött vin från Sydafrika, hemma så med lite list kanske jag kan jag lura över Åsoa på sovel och rödvin i morgon.


/ Moma

2 svar till “GROTTLAGRAD OST”

  1. åsoa 25 februari, 2011 den 19:22 #

    Baby, hon kommer mer än gärna!!! Sååå mycket goda grejjer och godast är du!
    PYSS Åsoa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: