BEATEN, BUT NOT DEFEATED

17 Jul

Det här med att ha semester håller på att ta död på mig. Jag som var lite orolig över att bli sysslolös då jag inte hade några exakta semsterplaner. Ha! Stockholm har alldeles för mycket att erbjuda för att man ska kunna vara sysslolös.

Måndag till och med onsdag: Skärgården. Torsdag: Busy Signals spelning på Berns. Fredag: Middag i Jabibtis palats och bryggdans på Loopen. Lördag: Skulle definitivt ha varit en slappardag men Queenie lurade iväg mig till Gröna Lund (av alla ställen).

Fråga mig inte hur jag kunde låta mig övertalas men att Sonen valde att följa med och förgylla dagen kan ha haft en viss inverkan på mitt beslut. Jag menar, det är inte varje dag han frivilligt spenderar med sin mamma. Efter en heldag på tivoli kan man ju tycka att det vore en bra idé att åka hem och sova. Men nä, Queeenie lurade mig igen. Den här gången till Back A Yard, Stockhoms enda jamaicanska restaurang. Även Jabibti lät sig lockas av jamaicansk mat och mötte upp oss lagom till Sonen kastade in handduken och åkte hem.

Det är den gamla räven John Bull som står bakom grytorna på Backa A Yard. Vi går waaay back, det fanns nämligen en tid då jag, 20 kilo lättare och betydligt kaxigare brukade jobba i dörren på en mobil reggae klubb tillsammans med bland annat just John Bull, så det var ett kärt återseende.

 

Idag då, det kanske vore en bra idé att jacka ur telefonerna och ägna dagen i tystnad tillsammans med en god bok. Eller ska det bli badväder idag?

/Moma

7 svar till “BEATEN, BUT NOT DEFEATED”

 1. Sis 17 juli, 2011 den 13:25 #

  Phu, blir slut bara av att läsa om allt ditt fläng hit o fläng dit 🙂 men det låter kul förstås! Själv slappar jag på en strand nånstans på Öland medan de andra håvar in fisk från bryggan.

 2. LiLo 17 juli, 2011 den 17:16 #

  Ja, ett kvällsbad kanske är en bra idé?

 3. tina 17 juli, 2011 den 18:28 #

  Ibland får (behöver) man jacka ur trots att det är badväder, jag lovar. 🙂

 4. Moma's Kitchen 17 juli, 2011 den 18:33 #

  LiLo: Nä, hua, det ser riktigt kallt och mörkt ut. Jag tror jag fortsätter att ligga kvar i sängen resten av dagen 🙂

  Tina: Ja, behöver är nog rätt ord vad gäller mig 🙂

 5. Emmy 19 juli, 2011 den 09:54 #

  Ha ha… Ha, det är ett slitsamt jobb att ha semester. Man borde få ännu mer i semesterersättning 😉 Men så underbart det är…

 6. Sis 20 juli, 2011 den 12:18 #

  Dito syrran!! ❤

  I dag blir det din fisk med tomat o pepparrot till middag!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: