INTE DEN PIGGASTE HÖNAN I STAN

28 Jul

Lawd have mercy on my poor soul- jag är helt sluut! Men jag är inte ensam, både Queenie och Sue har börjat se i kors vid det här laget, och de är inga rookies som jag, de är vana att slita i köket.

Jag misstänker att det är alla ändringar i planeringen som bränner våra hjärnceller, jag tror att vi har spenderat mer tid med att skriva om planeringar och körscheman än på själva matlagningen. Men det gör ingenting, det är roligt. Det är ju inte varje dag, resten av livet som vi ska kasta om våra scheman stup ikvarten och leva för sekunden. Tyvärr.

Bäst av allt–  är i alla fall att han är nöjd med maten! Han beställer mer och mer mat för varje måltid vi levererar och det borde väl vara ett gott betyg? Nu kan inte jag ta åt mig av den äran för det är framförallt Queenie och Sue som står för själva finliret.

Jag är den förvirrade nissen i köket och fungerar mer som en skuggfigur, en som rör i grytorna, hämtar grejer i förråden och hackar och maler samtidigt som jag försöker att undvika att få med fingertopparna.  Fast jag är ändå övertygad om att var och en bidrar med sitt så att det blir en bra helhet.

Nu ska jag ta ett bad och sedan hoppa ner i lopplådan så att jag är någorlunda fräsch i morgon.

Förresten, om ni är pigga och vakna i morgon vid nio-tiden kan ni ratta in Sveriges Radio P4, God Morgon Stockholm, då kanske ni har turen att få höra våra hesa stämmor i etern.

-Lööv ya!

/Moma

4 svar till “INTE DEN PIGGASTE HÖNAN I STAN”

 1. Sis 28 juli, 2011 den 23:58 #

  Min syrra 🙂 Jag är säker på att de andra två brudarna gör ett toppenjobb, men jag tycker inte att du ska vara så blygsam för din egen del!! Du är ju en av tre som lagar hans mat. Av ca 9 miljoner…

  Jag kommer sitta klistrad framför radion i morgon!

 2. Emmy 29 juli, 2011 den 13:18 #

  Fasen, så läser jag det nu. Jag ska gå in i deras lyssnararkiv!
  Fasen vad duktiga ni är. Måste vara jätteroligt, även om det är jobbigt.

 3. Barbro 29 juli, 2011 den 13:57 #

  Satt o väntade från ca kl 8 på morgonen fast jag visste att utsändningen inte skulle vara förrän ca 9. Strax innan kl 9 började problemen med radions utsänding så därför kunde bara bitvis av intervjun gå ut i etern, så himla typiskt! Men jag är stolt som en tupp ändå, bra jobbat tjejer!

 4. Moma's Kitchen 29 juli, 2011 den 15:06 #

  Sis: Ja, tre av 9 miljoner, det är inte illa det har du rätt i! 🙂

  Emmy: Tur det fnns lyssnararkiv! 😉

  Barbro: Tack söta, otur med radiostrulet dock! Vi visste inte ens om det gick ut i sändning för det var nåt strul, men det gjorde vi ju 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: