SOM EN DROTTNING

6 Mar

Tack för alla fina gratulationshälsningar på min födelsedag! Jag måste erkänna att jag verkligen kände mig on top of things när det kom hälsningar från Kungliga BagisVietnam, London, ChileCayman Islands och från Sveriges alla hörn och kanter, ni är helt fantastiska!

Just nu håller jag på att kolla igenom bilderna från i söndags. Det var förvånansvärt få bilder som togs må jag säga, fotografen måste ha tullat på kommande helgs spritförråd och gått och lagt sig tidigt för bilderna var både få och risiga. Men jag ska göra vad jag kan för att skrapa ihop ett inlägg från mitt Afternoon Tea.

Vi vart inget mindre än 25 personer på mina 55 kvm, och då var det bara familj och släkt. På lördag kommer resten av gänget hem till mig men då blir det annat än te i muggarna.

Jag vill tacka min mamma, min pappa, mina systrar, syskonbarn, svåger, mormor, morfar, mostrar, kusiner, fastrar och farbröder för en fantastisk uppvaktining på min födelsedag, tack både till er som uppvaktade på plats och till er som uppvaktade från avstånd!

/Moma

6 svar till “SOM EN DROTTNING”

 1. Lotta i Två små kök 6 mars, 2012 den 21:19 #

  Du glömde tacka regissören, scriptan och producenten också á la tacktal på Oscarsgalan 🙂 ”Jag vill tacka…” Skojar bara lite! Verkligen kul att ha så mycket människor och kärlek omkring sig. Inte undra på att du känner dig som en drottning. Perfekt med tvådelat firande så där. Tja, vad skulle man välja om man fick vara med och fira – afternoon tea eller firandet med annat i glasen. Hm… Både och! Ladda om batterierna nu.

  • Moma's Kitchen 6 mars, 2012 den 22:16 #

   Hahaha, jo, jag började i den stilen men jag kom visst av mig helt 🙂

 2. Hanna 7 mars, 2012 den 12:47 #

  Så härligt att höra om din dag och visst är det så man ska känna sig på sin stora dag; som en drottning!

 3. LiLo 7 mars, 2012 den 13:51 #

  Slit inte ut dig i veckan nu, det är dags för ännu ett drottningframträdande snart 🙂 och nää nåt te vill jag inte ha i glaset..

 4. Elly 7 mars, 2012 den 15:42 #

  I’m glad you had a great birthday, looking forward to seeing the photos!

 5. Emmy 8 mars, 2012 den 13:53 #

  Klart vi vill grattulera dig till vinsten, förlåt på födelsedagen! Och kika på trailern på din film Momas afternoon tea. Nästa gång vill jag ha en biroll iaf 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: