Det här åt vi igår, grönsaksris med smögenräkor, fantastiskt gott. Ingefära, vitlök, färsk vitkål, shadon beni, ris och räkor, Lawd! Receptet hittar du här.
-Trevlig tisdag på er, nu ska jag hasta vidare (lite mycket just nu)!
/Moma
Det här åt vi igår, grönsaksris med smögenräkor, fantastiskt gott. Ingefära, vitlök, färsk vitkål, shadon beni, ris och räkor, Lawd! Receptet hittar du här.
-Trevlig tisdag på er, nu ska jag hasta vidare (lite mycket just nu)!
/Moma
Etiketter:Karibiskt räkris, Ris med räkor och grönsaker
Moma's Kitchen om Skillnaden mellan Bake och… | |
Helena Bäckman om Skillnaden mellan Bake och… | |
Nina om Tomatmarmelad | |
Moma's Kitchen om SURPRISE PEPPER | |
Moma's Kitchen om EN MJUK KAKA | |
Tatjana Olsson om EN MJUK KAKA | |
Chris om SURPRISE PEPPER | |
Moma's Kitchen om Karibisk rom- och choklad… |
OJ, så gott det ser ut!
Mums i Momas kök, igen 🙂
Grönsaksris låter mycket gott Moma!
Grönsaksris är mycket gott och kan ju bara vara ännu godare med ingefära, vitlök och räkor.
Ha de gott och stressa inte för mycket.
Häpp häpp rusa på du så stannar vi här och beundrar ditt ris!
Hanna: Rätt gissat!
LiLo: 🙂
Amy: Det ÄR det!
Emmy: Trodde väl du skulle gilla det här 🙂
Kim: Äsch, ut i köket med dig! 🙂
Fräääääääääääscht! Fast jag skulle köra med kyckling i stället för räkor. Funkar det tro eller blir det helt fel?
Nähe, det kan aldrig bli fel med kyckling! 🙂