Jag har fått en ny blender/mixer, men jag förstår mig inte riktigt på den. Den har lite olika hastigheter och så har den turbofart, bara det att jag tycker att allt bara ligger still i mixerkannan om man inte tillsätter vätska, men utan vätska tycker jag att det är lättare att mixa med mixerstav, eller gör jag något fel?
Fast det blir finfina smoothies på tjockyoghurt, kardemumma och säsongens bär med blender, men det går ju utmärkt att mixa smoothies med mixerstav också, så jag ser inte riktigt det nödvändiga med en blender- upplys mig gärna!
/Moma
Sån är min mixer också om det är för lite vätska i. Knivarna sitter för långt ned i bägaren enligt mig. Jag kör därför oftast med min stavmixer som för övrigt är lättare att rengöra.
Ja, precis, men i Jamie Olivers recept står det oftast att han slänger ner typ lök, paprika och grejer i mixern och grovhackar det. Hm, jag får inte riktigt till just det.